SOG CMS Wiki

Powered by
steido.nl

Voorkeuren

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Via voorkeuren kunnen een aantal instellingen worden aangepast voor zowel de website als het CMS. In dit artikel kijken we naar de instellingen voor de website. Om naar voorkeuren te gaan, klik rechtsboven in de CMS menu balk op het tandwiel icoontje. 
In dit scherm kunnen een groot aantal zaken worden aangepast. Let op, niet alle beschreven mogelijkheden zullen beschikbaar zijn afhankelijk van jouw website. 

Linksboven begint het scherm met de status instellingen

Zet de website offline (in onderhoud) voor bezoekers schakelt de website in of uit voor niet ingelogde bezoekers. 
Laat "Designed by" label zien in de footer laat onderaan de pagina 'Designed by Steido.nl' zien. 
Gebruik browser taal als default neemt bij meertalige websites automatische de taalinstelling van de webbrowser over. 
Vervolgens kunnen een aantal zaken worden ingesteld voor effecten op de website. Met effecten worden alle animaties en bewegingen op de website bedoeld. 

Herhaal toon-effecten wanneer ze ná de eerste keer nogmaals in beeld komen zorgt dat animaties die nieuwe objecten zichtbaar maakt nogmaals worden herhaald wanneer de gebruiker terug scrollt naar dit element. 
Toon-effecten worden ook op een telefoon toegepast met deze instelling kan worden bepaald of de animaties op mobiele devices ook moeten worden toegepast. 
Open menu dropdown wanneer er met de muis over word bewogen wanneer er dropdown menus worden gebruikt kan met deze instelling worden ingesteld of het menu zich opent wanneer men met de muis eroverheen beweegt. Staat dit uit moet er eerst op het menu geklikt worden om het te openen.
Sluit het menu op de mobiel automatisch na een keuze zorgt dat menu's automatisch worden ingeklapt nadat er een item is aangeklikt door de gebruikers. 
Bij Acties kunnen een tweetal instellingen worden aangepast

Klik op het menu logo om naar de startpagina te gaan zorgt wanneer men op het logo klikt terug naar de ingestelde home pagina gaat. 
Verplicht mail veld herhalen met deze instelling wordt een e-mail veld automatisch herhaald in formulieren ter validatie. 
Bij Laden kan via de instelling Witte overlay voordat de content zichtbaar word worden ingesteld dat er een lichte overlay over elementen worden geplaatst tijdens het laden van de website. 

Suggesties

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

logo-oranje.png

Steido.nl is een samenwerking van twee jonge, enthousiaste ondernemers met vernieuwende ideeën. Wil je sparren, of heb je vragen, neem gerust contact met ons op.