SOG CMS Wiki

Powered by
steido.nl

Online Learning Algemeen

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
De komende wiki-pagina's zijn gericht op de online learning module. Heb je geen online learning, zullen de beschreven opties niet beschikbaar zijn op de site. Wil je de bestaande website uitbreiden naar een online learning platform? Neem dan contact met ons op!

Wanneer je de online learning module hebt, verschijnt in bij het aanmaken van een nieuwe container de optie 'Cursus container'. Hieronder kunnen de online learning objecten worden toegevoegd.
Voor meer informatie over de cursus container zie de pagina cursus container. 

In de cursus container kunnen vervolgens lessen en modules worden toegevoegd. In deze lessen en modules kunnen video's geupload worden naar Vimeo voor een hoge kwaliteit veilige stream. De pagina's waarop de cursus containers staan kunnen worden beveiligd door ze als private page te markeren. Dit kan vervolgens weer gekoppeld worden aan een webshop product om zo een complete soepele ervaring te bieden voor uw klanten.

Voor meer informatie over de private page zie de pagina private page.

Suggesties

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

logo-oranje.png

Steido.nl is een samenwerking van twee jonge, enthousiaste ondernemers met vernieuwende ideeën. Wil je sparren, of heb je vragen, neem gerust contact met ons op.