SOG CMS Wiki

Powered by
steido.nl

Webshop Algemeen

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
De komende wiki-pagina's zijn gericht op de webshop. Heb je geen webshop, zullen de beschreven opties niet beschikbaar zijn op de site. Wil je de bestaande website uitbreiden naar een webshop? Neem dan contact met ons op!

Wanneer je een webshop hebt, verschijnt in het menu de optie 'Winkel'. Hieronder zijn de opties 'Producten' en 'Webshop paginas' zichtbaar.
Voor meer informatie over het producten overzicht zie de pagina webshop producten

De webshop kent een drietal standaard pagina's die aangevuld kunnen worden om de huisstijl van de pagina te vertegenwoordigen.

Dit zijn de checkout pagina om de producten in de winkelwagen af te rekenen.
De view pagina waarop de bezoeker kijkt naar het product dat hij overweegt aan te schaffen.
De return pagina wanneer de bestelling van de bezoeker bevestigd is.

Daarnaast kent de webshop ook een filterobject waar een overzicht van producten op de site kan worden gezet. Voor meer informatie over dit object zie de pagina webshop filterobject
Op elke webshop pagina is een container zichtbaar die correspondeert met de benodigde functionaliteit. Deze container kan niet worden verwijderd, maar eigenschappen als kolommen kunnen wel aangepast worden. Het is raadzaam door middel van andere containers er omheen te zetten de pagina wat verder aan te kleden.

Suggesties

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

logo-oranje.png

Steido.nl is een samenwerking van twee jonge, enthousiaste ondernemers met vernieuwende ideeën. Wil je sparren, of heb je vragen, neem gerust contact met ons op.