SOG CMS Wiki

Powered by
steido.nl

Voorkeuren webshop

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Via voorkeuren kunnen een aantal instellingen worden aangepast voor zowel de website als het CMS. In dit artikel kijken we naar de instellingen voor de website. Om naar voorkeuren te gaan, klik rechtsboven in de CMS menu balk op het tandwiel icoontje. 
In dit scherm kunnen een groot aantal zaken worden aangepast. Let op, niet alle beschreven mogelijkheden zullen beschikbaar zijn afhankelijk van jouw website. 

Scroll naar beneden aan de rechterkant voor de webshop voorkeuren. Dit begint met de adres instellingen

Shop admin email adres bevat het mailadres waar alle bestellingen en andere zaken naar toe mogen worden gestuurd door het systeem.
Adres is het fysieke adres waar het bedrijf zich bevind. 
Vervolgens kan de status van betalingen worden ingesteld. 

Test mode zorgt dat betalingen worden gedaan in testmodus, dit betekend dat er niet daadwerkelijk betaald wordt maar men betalingen simuleert LET OP: wij raden aan dit nooit aan te zetten voor een webshop waar al klanten op komen. 
Bij labels kunnen de eenheden van aantallen worden ingevuld

Aantal label tekst (Nederlands) laat de gekozen tekst zien voor het aantal. In dit voorbeeld huurt men per week producten, en wordt dus Week(en) gebruikt als eenheid.
Aantal label tekst (Andere talen) laat voor alle andere talen dan Nederlands het beschreven label zien. 
Bij waardes kunnen een aantal waardes voor verhuur en bezorging worden ingesteld.

Standaard gewicht (kg) geeft het standaardgewicht dat voor de koppeling met pakketbezorging (DHL en PostNL bijvoorbeeld) mag worden meegegeven zodat de juiste verzendoptie ingesteld kan worden. 
Producten per doos geeft het maximaal aantal producten dat in één pakket kan worden gestuurd, besteld iemand meer producten dan deze waarde, worden verzendkosten meerdere keren berekend. 
Tijdsperiode huren geeft de verhuurperiode aan voor het bestellen en verlengen van producten. 

Suggesties

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

logo-oranje.png

Steido.nl is een samenwerking van twee jonge, enthousiaste ondernemers met vernieuwende ideeën. Wil je sparren, of heb je vragen, neem gerust contact met ons op.