SOG CMS Wiki

Powered by
steido.nl

Google Analytics

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Alle websites opgeleverd door steido.nl worden opgeleverd met een koppeling naar Google Analytics. Om zelf toegang te verkrijgen voor Google Analytics heb je een Google account nodig. Dit kan je aanmaken op gmail.com

Wanneer je een account hebt, kan steido.nl toegang geven naar de statistieken van je website. Dit kan je aanvragen door contact met ons op te nemen. Laat hieronder je naam, het mailadres van je Google account en je website URL achter, en wij stellen het voor je in. 
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zodra de website gekoppeld is aan het Google account kan er via analytics gekeken worden naar het gedrag van bezoekers. Google analytics kan bereikt worden door naar https://analytics.google.com/ te gaan, of door in het CMS via het menu statistieken op Google Analytics te klikken. 

Uitleg over de werking en mogelijkheden van Google Analytics vind je op https://analytics.google.com/analytics/academy/ maar twijfel ook niet om contact met ons op te nemen voor verdere vragen. 

Suggesties

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

logo-oranje.png

Steido.nl is een samenwerking van twee jonge, enthousiaste ondernemers met vernieuwende ideeën. Wil je sparren, of heb je vragen, neem gerust contact met ons op.