SOG CMS Wiki

Powered by
steido.nl

Social

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Met het social object kunnen eenvoudig links naar verschillende social networks gemaakt worden. De icoontjes van deze platformen worden automatisch geladen. Om een social object toe te voegen aan jouw pagina, klik op het plusje in de container waar het object dient geplaatst te worden. Kies vervolgens social.
Er kunnen vervolgens een aantal social network links worden toegevoegd. Om een nieuwe link toe te voegen klik linksboven op de knop voeg toe
Kies vervolgens een naam, en kies vervolgens in de lijst aan de rechterkant uit de verschillende social networks degene die gekoppeld dient te worden. 
Vul vervolgens bij link de url in van het profiel dat gekoppeld dient te worden. Dit kan je vinden door bijvoorbeeld door naar facebook te navigeren, de juiste pagina te openen en de url in de adresbalk te kopiëren. 
Vervolgens kan de afstand tussen de verschillende icoontjes worden ingesteld. Klik hiervoor rechtsboven in het scherm op object eigenschappen en kies vervolgens in het menu aan de linkerkant padding. Bij het kopje ruimte tussen de items kan deze eigenschap ingesteld worden. 
Klik vervolgens op de pijl rechtsboven om op te slaan. De icoontjes zijn nu zichtbaar zoals in onderstaand voorbeeld. 

Suggesties

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

logo-oranje.png

Steido.nl is een samenwerking van twee jonge, enthousiaste ondernemers met vernieuwende ideeën. Wil je sparren, of heb je vragen, neem gerust contact met ons op.